LG Electronics 55 inç’lik OLED televizyonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Geçen hafta LG Display tarafından ön gösterimi yapılan dünyanın en büyük OLED TV panelini barındıran bu TV önümüzdeki hafta ABD’nin Las Vegas kentinde başlayacak olan CES 2012’de görücüye çıkacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Odyssey G6 1100 Hz’e çıkıyor, OLED modeller de yenileniyor

Redmi Note 17 Pro ve Pro Max büyük pil değişimiyle tanıtıldı

Dünyanın en çok satan telefonları belli oldu, iPhone 17 yine ilk sırada

ROG XBOX Ally X20, 7,4 inç OLED ekran ve Ryzen AI Z2 Extreme ile geliyor

Redmi 17C 5G büyük pili ve 120 Hz ekranıyla tanıtıldı
4 mm’lik kalınlığıyla LG’nin yeni OLED TV’sinin kalem, defteri, cep telefonu gibi cihazlarla karşılaştırılacağını, bu gibi nesnelerle yan yana fotoğraflanacağını söyleyebiliriz. Sadece 7.5 kg.’lık ağırlığıyla rahatlıkla taşınabilen bu OLED TV’nin sahip olduğu görüntü işleme özelliklerinin WOLED panelle birlikte bir TV setinde şimdiye kadar görülmemiş doğallıkta renkler oluşturduğu iddia ediliyor. Ayrıca bunun bu büyüklükteki OLED panellere göre çok daha düşük bir fiyat noktasında sunulduğuna da atıfta bulunuluyor. Color Refiner adı verilen renk iyileştirme tekniği de daha geniş görüş açısında tutarlı renklerin elde edilmesine olanak sağlıyor.
LG ABD’nin yeni ürün geliştirme direktörü Tim Alessi’ye göre 55 inç’lik bu ince OLED TV paneli yılın son çeyreğinde piyasaya çıkmış olacak. Fiyatı ise henüz belli değil.
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
İlgili – LGBlog




