Eğlence

Görevimiz Tehlike 6’nın ilk fragmanı görücüye çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gorevimiz tehlike 6Paramount Pictures, Mission Impossible: Fallout veya Türkçe ismiyle Görevimiz Tehlike 6 için hazırlanan ilk fragmanı yayınladı. Fragmanın ana temasını, tahmin edilebileceği üzere, Tom Cruise tarafından gerçekleştirilen “ölüme meydan okuyan” hareketler oluşturuyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Görevimiz Tehlike 5’i de yöneten  Christopher McQuarrie oturuyor. McQuarrie ile Cruise, Jack Reacher’da da birlikte çalışmıştı. Serinin altıncı filmine ait ilk fragman, Tom Cruise tarafından canlandırılan Ethan Hunt, karakteri için kötü biten bir görevin sonuçlarının yansımasıyla başlıyor. Bu görev sırasında Hunt’ın bir miktar plütonyum kaybettiği anlaşılıyor.

Ardından Henry Cavill tarafından canlandırılan August Walker, Hunt’ın kendi hükümeti tarafından defalarca ihanete uğradığını ve inkar edildiğini belirtiyor. Walker bunun ardından “insan ne zaman vazgeçer?” şeklinde bir soru yöneltiyor. Fragman, motosikletle kovalama ve yumrukla kavga sahneleriyle devam ediyor. Helikopter ile kovalama sahnesi ise özellikle heyecan uyandıracak gibi görünüyor.

Görevimiz Tehlike 6 temmuz ayında vizyona girecek

Görevimiz Tehlike 6, ABD’de 27 Temmuz 2018’de vizyona girecek. Filmin Türkiye’de de aynı tarihte veya yakın bir dönemde izleyicilerle buluşması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER