Teknoloji

GoPro uygulamasına Mural modu ve diğer zenginleştirici özellikler

gopro uygulamasına mural modu

Popüler aksiyon kamera şirketi GoPro, akıllı telefon uygulamasını güncelleyerek birtakım yeni özellikler getirdi. Bu güncelleme hem uygulamayı kullanmayı kolaylaştırıyor hem de onu özellikler açısından daha zengin hâle getiriyor.

En önemli yeni özellik Mural oluyor. Uygulama içindeki bu yeni mod sayesinde Go Pro kameranızla veya akıllı telefonunuzla kaydettiğiniz favori anlarınızı yeniden yaşayabilirsiniz. GoPro bunu, “akıllı telefonların meşhur kara deliğini ortadan kaldırmaya” yönelik bir çaba olarak nitelendiriyor. Bu sayede eski ve yeni anlar öne çıkarılıyor.

“Duvar” olarak adlandırılan bölümü fotoğraflarınız ve videolarınızla kişiselleştirebilirsiniz. GoPro uygulamasını her açtığınızda bu alanı ziyaret edebilir, anılarınızı yeniden yaşayabilirsiniz.

Diğer yeni özelliklerin arasında daha kolay gezinti de bulunuyor. Uygulama üç farklı görüntüleme modu arasında geçiş yapmanızı sağlıyor. Görüntüle ikonuna tıklatarak tüm içeriği tek bir ekranda görebilirsiniz. Ya da odak moduna geçerek belli bir zamanda sadece tek bir dosyayı görebilirsiniz.

Uygulama güncellemesiyle gelen yeniliklerden biri de Highlight Reels oluyor. Mural’ın aksine, bu tamamen otomatikleştirilmiş ve sizin için etkinlikleri veya içeriği otomatik olarak oluşturuyor. Bu açıdan Apple Fotoğraflar ve Google Fotoğraflar uygulamalarını anılarınızı derlemesine benziyor.

GoPro uygulamasının tüm bu yeni özelliklerini deneyimlemek için App Store veya Google Play Store’u ziyaret edebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER