Teknoloji

GoPro HERO3+ Black Edition/Music ile müzisyenler etkileyici performanslarını kaydedecek

Aksiyon kamerasıyla bilinen GoPro, HERO3+ Black Edition/Music kamera paketinin Avrupa sürümünü duyurdu. GoPro bu yeni kamera paketi için popüler HERO3+ Black Edition kamerasının müzisyenlere odaklanan versiyonu nitelendirmesi yapıyor.

gopro-hero3-plus-music-150314-1 HERO3+ Black Edition/Music müzisyenler ve DJ’lerin kamerayı enstrümanlara, DJ setlerine, mikrofon ayaklarına veya diğer sahne ekipmanlarına kolaylıkla iliştirmelerini ve performansları sırasında eşsiz noktalardan görüntü yakalamalarını sağlıyor. Mobil cihazlar için varolan GoPro uygulamasının yardımıyla sanatçılar kameranın kontrolünü kameraya müdahale etmeden gerçekleştirebilecek. Öte yandan sanatçılar GoPro ile çektikleri kayıtları ücretsiz olan GoPro Studio yazılımıyla düzenleyebiliyor.

HERO3+ Black Edition/Music düşük ışık koşullarında yüksek performans gösteriyor, 2.7K’ye kadar çözünürlükte video ve 12 megapiksele kadar fotoğraf çekimi gerçekleştirebiliyor. Ultra geniş açı, düşük distorsiyonlu lens, dahili Wi-Fi, GoPro’nun ayrı olarak sattığı Wi-Fi Remote aksesuarı desteği, iki saate kadar 1080p/30fps video kaydına imkan sağlayan Lityum iyon batarya başlıca özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca kamera dahili mikrofonu sayesinde ses kaydı yapabiliyor. Ayrıca dahili mikrofon girişi ve 3.5 mm. mikrofon adaptörü de pakette yer alıyor.

gopro-hero3-plus-music-150314-2

GoPro HERO3+ Black Edition/Music kamera paketi 7 Nisan tarihinden itibaren Avrupa’da piyasaya sunulacak, tavsiye edilen satış fiyatı da yaklaşık 430 avro olacak. Bu paket GoPro’nun düşük profilli kamera montaj yuvası çözümü Frame, çıkarılabilir Instrument Mount enstrüman montaj yuvası ve Jaws olarak adlandırılan esnek kıskaç içerecek.

İLGİLİ HABERLER