Manşetler

GoPro yola Hero 10 Black ile devam ediyor

gopro hero 10 black

GoPro, Hero 10 Black ile kullanıcılarının karşısına “amiral gemisi” sınıfından yeni bir aksiyon kamerası çıkarıyor. Hero 10 Black tasarım bakımından Hero 9’dan uzaklaşsa da, teknik donanım bakımından daha güçlü bir cihaz profili çiziyor.

Hero 10 Black’in yeteneklerinde GP2 adını taşıyan özel işlemcinin varlığı önemli bir rol oynuyor. Yüksek çözünürlükte yüksek kare hızıyla kayıt, daha iyi sabitleme ve daha hızlı performans gibi özellikler kamerada kullanıcıları bekliyor.

Kamerayla 5.3K 60 fps ve 4K 120 fps video kaydı yapabiliyor. Bu da 4K çözünürlükle 4x ağır çekim video kaydı gerçekleştirilebileceği anlamına geliyor. 2.7K 240 fps video kaydı da destekleniyor.

Hero 10 Black’te 23.5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera sensörü bulunuyor. Kullanıcılar 5.3K çözünürlüklü videolardan 15.8 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar çekebiliyor. 23 megapiksel seri çekim modu, gece fotoğraf modu, SuperPhoto özelliği ve RAW desteği de Hero 10 Black’in kimlik kartında yazıyor.

Hero 10 Black’te GP2 ve yeni kamera sensörü dışında başka iyileştirmeler de mevcut. GoPro kameranın düşük ışık performansının gelişmesine dikkat çekiyor. Yeteri kadar aydınlık olmayan ortamlarda gürültünün belirgin biçimde azaltıldığı ifade ediliyor.

GoPro Hero 10 Black, GoPro aboneliği olanlara 399 dolar karşılığında satılacak. Aboneliği olmayanların ise 499 dolar ödemesi gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER