Teknoloji

GoPro Hero 8 Black’in tanıtım tarihi belli oldu

gopro hero 8 black

GoPro uzun yıllardır yeni ürünlerini eylül ayında tanıtıyor. Ancak şirket bu yıl bu takvimi biraz ileri atmış gibi görünüyor. GoPro’nun yeni ürünleri, 1 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikte tanıtılacak. GoPro Hero 8 Black kamera, etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında öne çıkıyor.

GoPro’nun internet sitesinde, Instagram ve Twitter hesaplarında yayınlanan kısa bir video, şirketin yeni ürünlerini 1 Ekim’de tanıtacağını gösteriyor. 14 saniye uzunluğundaki videoya bakıldığında, GoPro’nun etkinlikte iki ürünü tanıtması ihtimali ağır basıyor.

Bu ürünlerden birinin Hero 8 Black olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diğerinin ise 360 derece bir kamera olması bekleniyor. İki yaşındaki GoPro Fusion‘ın takipçisi olması öngörülen kameranın GoPro Max adını taşıyabileceği söyleniyor.

GoPro’nun 1 Ekim’deki etkinliğinin canlı yayınlanacağı YouTube sayfası da şimdiden açılmış durumda. Bu sayfada verilen bilgiye göre, GoPro’nun 1 Ekim’deki etkinliği Türkiye saatiyle 16:00’da başlayacak.

GoPro Hero 8 Black hangi özelliklerle gelecek?

14 saniyelik kısa video, GoPro Hero 8 Black’te nasıl özelliklerin bulunacağı konusunda bir ipucu vermiyor. Ancak daha önce etrafta dolaşmaya başlayan dedikodular, Hero 8 Black konusunda bir fikir edinmeyi mümkün kılmıştı.

Dedikodulara göre, Hero 8 Black ile 120 fps’de 4K video kaydı gerçekleştirmek mümkün olacak. 480 fps’de ise 1080p çözünürlüklü video kaydı yapılabilecek. Bu iddia, Hero 8 Black ile çok etkileyici ağır çekim videoların kaydedilebileceği anlamına geliyor.

Ancak son çıkan haberler, başka bir durumu işaret ediyor. GoPro Hero 8 Black ile 60 fps’de 4K, 240 fps’de ise 1080p video kaydı yapılabileceği söyleniyor. GoPro’nun yeni kameralarının yanında LED ışıklar, harici ekran ve bir mikrofonu tanıtabileceği de iddialar arasında yer alıyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER