Teknoloji

GoPro CEO’su Nick Woodman: Hero 6 muhteşem bir ürün olacak

gopro hero 5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gopro hero 6GoPro, aksiyon kamerası denince tüm dünyada akla ilk gelen markalar arasında yer alıyor. Şirketin 2016’da piyasaya sürdüğü Hero 5 Black ve Hero 5 Session’ın ardından piyasaya süreceği ürünler de merakla bekleniyor. Şirketin CEO’su Nick Woodman’ın son açıklamaları da bu merakı katlayacak gibi görünüyor. Gazetecilere konuşan Woodman, GoPro Hero 6 için “Manyak bir ürün olacak.” ifadesini kullandı.

GoPro, bazıları sessiz sedasız da olsa, piyasaya her yıl yeni bir aksiyon kamerası sürüyor. Şirket 2010’da Hero HD’yi, 2011’de HD Hero 2’yi, 2012’de Hero 3’ü, 2013’te Hero 3+’ı, 2014’te Hero 4’ü, 2015’te Hero 4 Session’ı, 2016’da ise Hero 5 Black ve Hero 5 Session’ı tanıtmıştı.

2016 çıkışlı Hero 5, önemli değişimleri de beraberinde getirmişti. Suya dayanıklı yeni tasarım ekstra koruma ihtiyacını ortadan kaldırmış, dokunmatik ekran ve sesli komut desteği gibi yeni özellikler de kameraya eklenmişti.

Woodman, Hero 6 konusunda fazla bilgi vermedi. GoPro CEO’sunun müstakbel ürününü anlatmak için farklı ve heyecanlı ifadeler kullanması ise merakı biraz daha artırdı. Hero 6 için “Manyak bir ürün olacak.” şeklinde konuşan Woodman sözlerine “Aklınızı kaçıracaksınız ve Hero 6’yı çok seveceksiniz.” şeklinde devam etti.

GoPro Hero 6 yıl sonunda satışa sunulacak

Woodman daha önce yaptığı bir açıklamada Hero 6’nın renkleri yakalama ve gösterme konusunda seleflerinden daha yetenekli olacağını belirtmişti. Hero 6’nın bir gecikme olmaması durumunda yılın sonlarında satışa sunulması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER