Manşetler

Google’dan web servislerine açılan yeni bir portal: “What do you love?”

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google yeni bir portalın açılışını yaptı. Bu portal şirketin çeşitli işlevleri yerine getiren servislerini aynı çatı altında buluşturmayı amaçlıyor.

İşin içinde Google varsa tabii ki arama yine baş köşede bulunuyor. “What do you love?” yani “Neyi seviyorsunuz?” temalı bu portalda sevdiğiniz kavramı arama kutucuğuna yazıp kalp ikonuna tıklıyorsunuz. Sonrasında ise karşınıza sevdiğiniz şeyin Google servisleri içindeki arama sonuçları geliyor. Örneğin, yukarıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi “istanbul” kelimesini arattığınızda karşınızda İstanbul ile ilgili Google Haritalar, YouTube, Google SketchUp, Google Takvim, Gmail, Picasa, Google Haberler gibi servislerden alınan çeşitli sonuçlar çıkacak. Dilerseniz, karşınıza çıkan sonuçları genişletebilir, ya da ilgili Google servisine devam edip sevdiğiniz şeyle ilgili daha detaylı sonuçları alabilirsiniz.

Birçok alana dallanıp budaklanan Google’ın ücretsiz servislerini aynı çatı altında görebileceğimiz sayfa pek ön planda değildi. www.wdyl.com adresinde açılan bu portal sayesinde kullanıcılar tüm Google servisleriyle (eğer hâla tanışmadıkları varsa) rahat bir şekilde tanışma fırsatı yakalayacak.

İlgili – Google What Do You Love

İLGİLİ HABERLER