Teknoloji

Google’dan iPhone 13’ü bir Google telefonuna çevirmenin yolları

iphone 13 google ios
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google yayınladığı yeni bir blog yazısında iPhone 13 serisi cihazları nasıl birer Google destekli akıllı telefona çevireceğinizin yollarını gösteriyor.

Blog yazısı, Twitter hesabına göre Apple ürünlerinin büyük bir hayranı olan, ancak bir şekilde Google CEO’su Sundar Pichai’nin yönetimi altında çalışan, Google’ın iOS başkanı Luke Wroblewski’den geliyor.

Makalede Google’ın Google Fotoğraflar uygulamasının öne çıkan özellikleri, Google Fit güncellemeleri, YouTube Music’te nelerin çaldığı veya Google Haritalar’da hızlı bir aramayı gösteren birkaç iOS araç takımını nasıl sunduğu açıklanıyor. Ancak asıl etkileyici unsur, bir ekran görüntüsünde Google’ın Gmail ve Google Haberler uygulamalarının baş ana ekrana yerleştirilmesi ve varsayılan bir Apple duvar kağıdının kullanılması oluyor.

iphone 13 google araç takımları

Ekranın alt kısmında bulunan Dock bölümünde de üç uygulamadan ikisi Google uygulaması olarak seçilmiş. Bu durum da dikkatli gözlerden kaçmayacaktır.

Blog yazısının bir noktasında kullanıcılara, iOS’teki Akıllı Gruplama araç takımının nasıl oluşturulacağının ana hatları veriliyor. Ayrıca Chrome’u varsayılan web tarayıcınız olarak nasıl ayarlayacağınızı açıklıyor. Buna ek olarak Chrome’un daha sonra, Spotlight aramasına da entegre olduğundan bahsediyor.

İLGİLİ HABERLER