Teknoloji

Google yeni reklamıyla Evde Tek Başına’ya saygı duruşunda bulunuyor

google

1990 yapımı “Evde Tek Başına“, bugünün yetişkinlerinin favori çocukluk filmleri arasında yer alıyor. Bir zamanların çocuk yıldızı Macaulay Culkin‘in canlandırdığı Kevin McAllister’ın maceraları, hâlâ heyecanla izleniyor. Google yılbaşı için hazırladığı yeni reklamda Macaulay Culkin’i ve Evde Tek Başına temasını kullanırken hem ürünlerinin hem de dijital asistanının yeteneklerini sergiliyor.

Yaklaşık 1 dakika uzunluğundaki reklam filmi, Culkin’in odasından çıkıp anne ve babasını bulmaya çalışmasıyla başlıyor. Evde yalnız olduğunu öğrenen Culkin, reklamda Google’ın ürünlerinin yardımıyla pek çok işini filmde olduğundan çok daha rahat yapıyor. Home Hub akıllı ekran, Pixel 3 telefon, Home Mini akıllı hoparlör, Nest Cam Outdoor güvenlik kamerası ve Nest termostat, reklamda öne çıkan Google Asistan destekli ürünler oluyor.

Google yeni yılbaşı reklamıyla nostalji rüzgarını arkasına almakta sıkıntı çekmeyecek gibi görünüyor. Bütün bu rüzgarın yeni teknolojileri anlatmak için kullanılması da işin ilginç kısmını oluşturuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER