Teknoloji

Google Wallet iOS uygulaması arkadaşlara para göndermeyi kolaylaştırıyor

Google, Wallet uygulamasının iPhone versiyonunu yeniledi. Yeni Google Wallet iOS uygulaması, artık arkadaşların birbirlerine para göndermesine aracılık edebilecek. Google’dan yapılan açıklamada artık ABD’de bulunan ve e-posta adresine sahip bir kişiye Google Wallet iOS uygulamasıyla rahatça para gönderilebileceği ifade edildi.

Uygulamanın Android versiyonu da benzer özelliklere bu ay içinde kavuşmuştu. Mobil uygulamaları için yayınlanan güncellemeler sayesinde Google Wallet, Square ve Cash gibi servislerle doğrudan rakip haline geldi.

Google Wallet iOS uygulamasının yeni sürümü için hazırlanan tanımda, kullanıcıların bir bankamatik kartı veya bağlı bir banka hesabı aracılığıyla Google Wallet hesaplarında bulunan parayı gerçek paraya çevirebileceği belirtildi.

Uygulama arkadaşların restoran hesaplarını aralarında paylaşmaları için de kullanılabilecek. Yeni Google Wallet iOS uygulamasında sadakat kartlarına erişim mümkün olmayacak. Google Wallet iOS uygulamasının iTunes App Store Türkiye mağazasında bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER