Manşetler

Google Timely çalar saat uygulamasının geliştiricisini satın alıyor

Google, Timely çalar saat Android uygulamasının yapımcısı Bitspin şirketini satın alıyor. Google Play’de 5 üzerinden 4.5 yıldızlık puana sahip olan bu uygulama zamanında kalkmak isteyen Android kullanıcılarının gözde uygulamaları arasında bulunuyor.

timely-bitspin-google-050114-1

Satın alma konusunda Google cephesinden henüz bir doğrulama gelmedi, ancak Bitspin web sitesinde konuyla ilgili bir doğrulama yaptı. Şirketin yayınladığı mesajda “Bitspin’in Google’a katıldığını bildirmekten mutluluk duyarız. Burada sevdiğimiz şeyi, kullanımı zevk veren mükemmel ürünler geliştirmeyi yapmaya devam edeceğiz.” ifadesi yer aldı.

Uygulama satın alma duyurusunun ardından Google Play’de ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Timely uygulaması alarmı kurmak için sezgisel bir yöntem sunuyor, ekranın kenarından ekranda bulunan çubuğun üstünde istenen noktaya sürükleme yapılarak alarm kurulumu gerçekleştiriliyor. Ayrıca Timely ruh hâlinize uygun düşecek renklerle özelleştirme fırsatı sunuyor, alarmları bütün cihazlarınızda eşzamanlamanıza da izin veriyor.

timely-bitspin-google-050114-2

Android 4.4 KitKat’ta yer alan dahili çalar saatin pek iyi olduğu söylenemez. Google, Timely’nin teknolojisinin kullanarak gelecek nesil Android sürümünde daha iyi ve işlevsel bir saat uygulamasıyla karşımıza çıkabilir.

İlgili >> Bitspin, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER