Teknoloji

iPhone kullanıcıları Drive dosyalarını Google Takvim’e iliştirebilecek

google-takvim-iphone-240615

Google Takvim uygulamasının iOS versiyonu için yayınlanan güncellemeyle birlikte kullanıcıların Google Drive’da sakladıkları dosyaları Google Takvim’deki etkinliklere iliştirmesi mümkün hâle geldi. Söz konusu özellik Android kullanıcılarıyla birkaç ay önce buluşmuştu.

Dokümanlar, PDF dosyaları, sunumlar, tablolar ve fotoğraflar iliştirme özelliği kapsamında desteklenen dosya türleri arasında yer alıyor. İliştirme işleminin tamamlanmasının ardından Google Takvim, söz konusu dosyanın diğer kişiler tarafından düzenlenip düzenlenemeyeceğini de kullanıcıya soruyor.

Yayınlanan son güncelleme Google Takvim’in iOS uygulamasına 7 günlük bir hafta görünümünü de getiriyor. Böylelikle kullanıcıların programlarına hızlı ama aynı zamanda detay da içeren bir bakış atmaları kolaylaşıyor. İnteraktif bildirimler, davetlilere e-posta gönderme seçeneği ve Google Haritalar üzerinden kaydedilen bir konumu kilit ekranı üzerinden açabilmek de Google Takvim iOS uygulamasına eklenen yenilikler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER