Teknoloji

Google Takvim iOS uygulaması için Material Design güncellemesi yolda

google-takvim-ios-uygulama-sizinti-200115-1

Google’ın Material Design olarak adlandırılan yeni nesil tasarım dili, Google servislerinin Android uygulamalarına çoktan giriş yapmaya başlamıştı. Şimdi Google’ın iOS uygulamalarında da Material Design’ı sunmaya hazırlandığını görüyoruz.

Google Takvim uygulamasının Android versiyonu geçtiğimiz aylarda Material Design tasarım güncellemesini almıştı. iOS uygulamasının de ilerleyen zamanlarda bu görsel güncellemeyi alacağı söylenmişti. The Next Web sitesi tarafından yayınlanan fotoğraflara göre Google Takvim iOS uygulaması da çok yakında bu görsel güncellemeyi alacak.

google-takvim-ios-uygulama-sizinti-200115-2

Gmail entegrasyonu güncellemenin en önemli unsurları arasında bulunacak. Gmail’e e-posta üzerinden gelen uçuş bilgileri veya otel rezevasyonları doğrudan takvime işlenecek. Ayrıca iOS için Google Takvim uygulaması takvimdeki etkinliklere fotoğraf veya harita bilgisi ekleme fırsatı da sunacak.

Eğer sızan ekran görüntüleri doğruysa, Google Takvim iOS uygulaması Google Takvim Android uygulamasıyla aynı çizgiye gelmiş olacak. Aşağıdaki videoyu izleyerek Google Takvim Android uygulaması hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER