Teknoloji

Google Takvim’in etkinlik davetiyeleri yenileniyor

google takvim
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Takvim kullanıcıları bundan sonra daha farklı etkinlik davetiyeleriyle karşılaşacak. Google’dan yapılan açıklamada, takvim etkinlikleri için kullanıcılara gönderilen e-postaların yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşacağı ve önemli bilgilerin öne çıkarılacağı ifade edildi.

Artık organizatör bir etkinliği güncellediğinde kullanıcılar aynı zamanda eski etkinlik bilgilerini de görebilecek. Örneğin, bir etkinliğin başlangıç saati 13.00’dan 14.00’a alındığında kullanıcılar 13.00’ı da aşağıda üstü çizilmiş bir şekilde görebilecek.

Böylelikle kullanıcılar takvimlerindeki değişikliği daha iyi anlayabilecek. Google etkinlikte nelerin değiştirildiğini de daha üstte açık şekilde gösterecek.

google takvimGoogle Takvim davetiyelerindeki değişikliğin haziran ayının sonu itibarıyla tüm kullanıcılara ulaştırılmış olması planlanıyor. Takvimlerini Fantastical veya Outlook gibi uygulamalar üzerinden yönetenler için bu değişiklik pek fazla fark yaratmayabilir. Ancak Gmail’in web uygulamasını kullananların Google’ın attığı adımdan mutlu olacağı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER