Teknoloji

Google Takvim uygulaması için yeni bir arayüz test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google takvimGoogle Takvim uygulaması yakında uzun süredir beklenen güncellemeyi alabilir. The Next Web sitesinde yer alan habere göre; bazı kullanıcıların takvimleri, Google’ın Material Design tasarım diline uygun yeni bir görünüme kavuştu. Yeni masaüstü tasarıma erişimi olan bazı kullanıcılar, ekran görüntülerini ve yeni tasarımın işlevine ait bilgileri paylaştı.

Google, Material Design tasarım dilini kullanmaya 2014’te başlamıştı. YouTube, Chrome, Arama ve Inbox gibi ürünlerine zamanla Material Design’a uygun bir görünüm kazandırmıştı. Tasarımın Takvim’e erişmesinin bu kadar uzun zaman alması, sürpriz olarak nitelenebilir.

Reddit’te paylaşılan ekran görüntüleri, daha temiz ve göze hoş gelen bir tasarımı işaret ediyor. Bu yeni tasarım sayesinde Takvim uygulaması görsel açıdan Google’ın diğer siteleri ve uygulamalarıyla aynı çizgiye yerleşiyor.

Google Takvim uygulamasının yeni tasarımının dağıtım zamanı henüz bilinmiyor

Google’ın yeni Takvim tasarımının tüm kullanıcılara ne zaman ulaştırılacağı henüz bilinmiyor. Şirket bu konudaki sessizliğini koruyor. Ancak işaretler, Google’ın bunun için fazla zaman kaybetmeyeceğini düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER