Teknoloji

Google Takvim Android uygulamasında görsel yenilikler

Google bu yılın I/O etkinliğinde Android’in yeni versiyonunu göstermedi, ancak şirket platform için yenilikler yapmaya devam ediyor. Google Takvim uygulamasının yeni versiyonunun duyurusu yapıldı. Şirket tarafından bir blog yazısıyla duyurusu yapılan yeni uygulama kapsamlı yenilikler barındırıyor.

google-takvim-guncelleme-300513

Estetik açıdan yapılan güncellemeler ilk etapta dikkat çekenler arasında bulunuyor. Bir randevu kaydı için tarih ve saatin seçilmesi, kayıtlar için özelleştirilmiş renklerin kullanılması gibi arayüz yenilikleri dikkat çekiyor. Zaman dilimi seçimi için kullanılan arayüzde de bazı değişiklikler yapılmış, ayrıca Google kullanıcıların tekrarlanan etkinlikleri planlama yöntemleri üzerinde de bazı oynamalar gerçekleştirmiş.

Google Takvim uygulaması Play Store üzerinden bağımsız bir uygulama olarak dağıtılıyor. Güncellemeyi indirmek veya uygulamayı ilk kez kurmak isteyenler aşağıdaki Google Play Store bağlantısını takip edebilirler. Uygulamanın yüklenmesi için cihazınızın Android 4.1 veya üstü sürümle çalışması gerekiyor.

İlgili >> Resmi Android Blogu, Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER