Teknoloji

Galaxy Tab S8 serisinin renkleri ve aksesuarları görüldü

galaxy tab s8

Samsung Galaxy Tab S8 serisi 9 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak tanıtıma kısa bir süre kalmışken tabletlerle ilgili bilinenlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan en yeni görseller, serinin üyelerinin renk seçeneklerini ve seri için hazırlanan bazı aksesuarları gösteriyor.

Görseller 11 inç büyüklüğündeki Tab S8, 12.7 inç büyüklüğündeki Tab S8 Plus ve 14.6 inç büyüklüğündeki Tab S8 Ultra arasındaki boyut farkını net bir şekilde görmeyi sağlıyor.

Görsellerden birinde Tab S8 Ultra’da Adobe Photoshop çalışırken, S22 Ultra da destek ekranı işlevi görüyor.

Bazı görsellerde ise Galaxy ekosisteminin tamamı sergileniyor. Tab S8 serisinin yanı sıra S22, Watch 4, Buds 2 ve S22 Ultra görsellerde göze çarpan ürünler oluyor.

galaxy tab s8Tabletler için siyah, gümüş ve pembe üç renk seçeneğinin sunulduğu görülüyor. Üç tablette de arka panelde S Pen’in yerleştirildiği manyetik alanı ve kamera modülünü kapsayan siyah bir çerçeve mevcut.

galaxy tab s8Tab S8 serisinde Kitap kılıf ve Klavye kılıf olarak adlandırılan iki farklı kılıf seçeneği sunulacak. Klavye kılıfta izleme dörtgeni de mevcut olacak. Bunları yanı sıra tabletleri dik olarak kullanmayı mümkün kılacak dayanak noktalı bir kılıfın da hazırlandığı paylaşılan görsellerde görülüyor.

Samsung Galaxy Tab S8 serisinin tüm üyeleri kutularından S Pen ile birlikte çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER