Teknoloji

Google Street View ile Disney’in eğlence parkları sanal olarak gezilebilecek

google street viewDisney’e ait eğlence parkları, hem çocukların hem de büyüklerin gezilecek yerler listesinin popüler üyeleri arasında bulunuyor. Herkesin Orlando’ya ya da Los Angeles’a gidip bu parkları gezmesi mümkün olmasa da, imdada yine teknoloji yetişiyor. Google Street View ile Disney’in bazı eğlence parklarını sanal olarak gezmek mümkün oluyor. Sanal gezinti gerçek eğlencenin yerini tutmasa da, merakı gidermek için önemli bir araç olacak gibi görünüyor.

İlk etapta Disney’e ait 11 eğlence parkı Street View ile gezilebilecek. Söz konusu 11 park arasında Epcot, Magic Kingdom ve Hollywood Stüdyoları gibi seçenekler bulunuyor. Google Haritalar kullanıcıları, bu eğlence parklarını cihazları üzerinden özgürce gezip meraklarını kısmen de olsa tatmin edebilecek.

Google Street View içinde Disney’in eğlence parklarında gezinme imkanının anne ve babalara çocuklarını biraz olsun “avutma” fırsatı verdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Gerçekten bu parklardan birine gitmeye çalışanların da Street View sayesinde bir tür “ön izleme” yapması mümkün hâle geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER