EğlenceTeknoloji

Google Stadia’ya PUBG takviyesi

google stadia pubg

PUBG, Google Stadia bulut oyun servisinin katalogundaki oyunlar arasına katıldı. Google’dan yapılan açıklamada, önümüzdeki dönemde servise EA tarafından yayınlanan çok sayıda oyunun da Stadia’ya ekleneceği belirtildi.

PUBG, Stadia Pro aboneleri için ücretsiz olacak. Ücretsiz erişim kapsamında Cold Front sezon biletine de erişilebilecek. Stadia Free aboneleri ise ana oyuna 29.99 dolar, ana oyun ve sezon bileti ikilisine ise 39.99 dolar karşılığında sahip olabilecek.

PUBG, Stadia üzerinde platformlar arası oyun desteği de sunacak. Dolayısıyla oyuncuların konsol sahibi arkadaşlarıyla birlikte oyun deneyimi yaşaması da mümkün olacak. Google’ın Stadia’da öne çıkardığı özelliklerden biri olan “tıkla ve oyna” özelliği de PUBG ile birlikte hayata geçiyor.

Stadia aboneleri bu bağlantıyı takip ederek hemen PUBG oynamaya başlayabilir. Google, Stadia için hazırladığı tanıtım videolarında söz konusu özellikten sıklıkla bahsetmişti.

Google Stadia kataloguna PUBG sonrasında da önemli oyunlar eklenecek. EA imzasını taşıyan Star Wars Jedi: Fallen Order, Madden NFL ve FIFA gibi oyunlar da bu yıl içinde Stadia’da yerlerini alacak. Kesin bir yayın tarihi açıklanmasa da; Star Wars Jedi’ın sonbaharda, Madden ve FIFA’nın ise kış aylarında Stadia’ya eklenmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER