Teknoloji

Google Smart TV kiti ile Home Mini ve Chromecast’i birlikte sunacak

google smart tv kit

Google‘ın 9 Ekim’de düzenleyeceği etkinlik için geri sayım devam ediyor. Etkinliğin yıldızlarının Pixel 3 ve Pixel 3 XL olması artık kesinleşse de, bu durum etkinlikte başka ürünlerin de gözler önüne çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Google Smart TV kiti de etkinlikte tanıtılması kuvvetle muhtemel cihazlar arasında bulunuyor.

Reddit üzerinde paylaşılan ve daha sonrasında silinen bir fotoğrafta Smart TV kitinin kutusunu görmek mümkün oluyor. Kutuya bakıldığında Smart TV kitinin bir Google Home Mini hoparlör ve henüz duyurulmayan üçüncü nesil Chromecast’i barındırdığı görülüyor.

Silinen Reddit paylaşımının altında fotoğraf sahibinin “Bugün işte bu kötü çocuklarla tanıştık” ifadesi yer alıyordu. Reddit kullanıcısının nerede çalıştığı konusunda somut bir bilgi olmasa da, The Verge sitesi söz konusu iş yerinin Walmart olduğunu düşünüyor. Bu düşüncenin temelinde ise daha önceki Google Smart TV kitinin ABD’de sadece Walmart’larda satılması yatıyor.

Google Smart TV kitinin fiyatı henüz bilinmiyor

Üçüncü nesil Google Chromecast’in varlığı, bir süre önce Best Buy’ın ürünü yanlışlıkla stoklarında göstermesi ve bir kullanıcıya satması sonucunda doğrulanmıştı. Google Smart TV kitinin ve yeni Chromecast’in fiyat etiketlerinde yazacak rakamlar henüz bilinmiyor. Ancak bunun için artık sadece birkaç gün sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER