Teknoloji

Google ve Skrillex yeni Android telefon kılıfı için uzaya uydu gönderdi

skrillex-live-case-210515

Müzisyenlerin teknolojiye olan ilgileri, ortaya çok farklı sonuçlar çıkarabiliyor. Bu ilgi Jay-Z’yi bir çevrim içi müzik servisi satın almaya iterken, ünlü prodüktör Skrillex’i Google ile birlikte uzaya köpeğinin adını taşıyan bir balon uydu göndermeye yöneltiyor. Google ile Skrillex arasındaki işbirliğinin bir diğer boyutu ise Skrillex’in Android telefonlar için hazırladığı ve “Live Case” adını taşıyan kılıflar.

Google’ın “Editions” adını verdiği kılıf serisinin sınırlı üretim olduğunun altı çizilirken, Skrillex’in imzasını taşıyan tüm kılıflar “The Skrillex Live Case” şeklinde anılıyor. Söz konusu kılıfların tasarımında Skrillex’in uzaya olan ilgisinin büyük rol oynadığı da vurgulanıyor.

Sadece akıllı telefonu korumak ve süslemekle yetinmeyen The Skrillex Live Case, cihaza özel Skrillex içeriklerini ve kılıfla uyumlu bir duvar kağıdını da getiriyor. Söz konusu duvar kağıtları Dünya’nın stratosferden çekilen fotoğraflarıyla her gün güncellenebiliyor.

Gece olduğunda duvar kağıdı, o anda bulunulan konumdan görülebilecek takım yıldızlarını gösterecek şekilde değişiyor. Kılıfa fotoğraf konusunda bu kapsamlı desteği sağlayan balon ise, Skrillex’in köpeği gibi, Nanou ismini taşıyor.

The Skrillex Live Case’de bulunan özel buton, doğrudan bir uygulamayı açacak şekilde ayarlanabiliyor. Sınırlı sayıda üretilen kılıflar, hazirana kadar Google Play üzerinden satılacak. 40 dolardan başlayan fiyat etiketleri taşıyan The Skrillex Live Case’in Nexus 5, Nexus 6, Samsung Galaxy S5, Galaxy S6 ve Galaxy Note 4 uyumlu modelleri bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER