Manşetler

Google+ Sayfalar özelliği açıldı, Teknoblog’un Google+ sayfasını çevrenize ekleyin – Video

Google en sonunda Google+’yı şirket ve markaların kullanımına da açtı. Google+ Sayfalar olarak adlandırılan yeni özellik sayesinde artık Google+ üzerinde de Facebook’takilere benzer şekilde sayfalar açmak mümkün olacak.

Google+ kullanıcıları kişisel hesapları olduğu gibi sayfaları da normal çevrelerine ekleyebilecek, ayrıca sayfa sahipleri normal şekilde yazı yayınlayıp Hangouts servisi üzerinden sohbetlere katılabilecek. Google+ Sayfaları Google’ın arama sonuçları üzerinde de görülecek. Google’ın Direct Connect (Doğrudan Bağlan) olarak adlandırdığı yeni bir servis de Google+ Sayfaları için doğrudan arama yapmanızı sağlıyor. Örneğin Google arama çubuğuna +Google veya +Angry Birds gibi bir terim yazdığınızda söz konusu şirket veya markanın Google+ sayfasına doğrudan gitme fırsatı yakalayacaksınız.

Uzun zamandır beklediğimiz bu Google+ servisinin hayata geçmesiyle birlikte biz de nihayet Google+ üzerinde resmi bir sayfaya kavuştuk. Teknoblog Google+ sayfasını çevrelerinizden herhangi birine eklemenizi tavsiye ederiz. Özel haber ve incelemelerimizi bu sayfa üzerinden rahatlıkla takip edip onlara ulaşabilirsiniz.

Video: Google+ Sayfalar Tanıtımı

Video: Google+ Direct Connect Tanıtımı

İlgili – Google Blog

İLGİLİ HABERLER