Teknoloji

Google Saat uygulaması Spotify entegrasyonuyla şarkılı alarmlar sunuyor

Google Saat uygulaması geçtiğimiz yaz itibarıyla Play Store’da yerini almıştı. Uygulama çıkışının birinci yılını uzun süredir beklenen bir özelliği sunarak kutluyor. Uygulamanın en son versiyonuyla kullanıcıların karşısına çıkan Spotify entegrasyonu sayesinde klasik alarm seslerini sevilen şarkılarla değiştirmek mümkün hâle geliyor.

Şarkılı alarmları kullanabilmek için sadece Spotify kullanıcısı olmak gerekiyor. Çevrimiçi müzik servisinin hem ücretsiz hem de Premium üyeleri bu imkandan yararlanabiliyor. Android telefon sahiplerinin bu entegrasyonu devreye sokmak için yapmaları gereken şey ise Saat ve Spotify uygulamalarının en güncel sürümüne sahip olmak. Entegrasyonun aktif hâle gelmesinin ardından kullanıcılar uyanmak için diledikleri şarkıyı seçebiliyor.

Kullanıcılar Google Saat uygulaması üzerinden Spotify’dan son dinledikleri şarkılar ve çevrimiçi müzik servisinin sabah temalı özel çalma listelerini görebilecek. Yeni entegrasyon ile kullanıcılara alarmı kapatsalar bile uygulama üzerinden Spotify’da çalan şarkıları dinleme imkanı da sağlanacak.

google saatGoogle Saat uygulamasına Spotify entegrasyonu getiren güncellemeye hâli hazırda Google Play Store üzerinden erişilebiliyor. Uygulamayı yükleyebilmek için Android 5.0 Lollipop veya üstü sürümün bulunduğu bir Android telefona sahip olmak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER