Teknoloji

Google Reader ve Google Docs Android uygulamaları güncellendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Reader servisini güncelleyen Google bu servisin Android uygulamasını da boş geçmedi. Google Reader Android uygulamasının yeni sürümü Android 4.0’a göre optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüyle, bileşenlere uygun bir şekilde geliyor. Öte yandan Google Docs’un da Android uygulaması güncellemelerden nasibini aldı.

Google Reader uygulamasında en önemli değişiklik olarak eskiden kullanılan geri ve ileri tuşlarının kaldırılıp bunların yerine sürükleme hareketlerinin eklenmiş olması, böylelikle kullanıcılara beslemelerini okumak için biraz daha alan açılmış. Google Reader’a eklenen yeni paylaşım özelliği içerik paylaşımı için Google+’nın kullanılmasını zorunlu kılıyor. Yeni Android uygulaması da bu değişimi yansıtıyor.

Docs uygulamasında güncellemeler özellikle tablet kullanıcılarını hedefliyor. Yeni bir arayüzle birlikte kullancıılara üç bölmeli bir görünüm, yeni bir dikey görünüm modu ve kolay bir gezinme imkânı sunuluyor. Çeşitli hata düzeltmeleri de güncellemede mevcut. Her iki güncellemeyi de Android Market üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili – Android Market (Google Reader)
İlgili – Android Market (Google Docs)

İLGİLİ HABERLER