Eğlence

Google Play’de sesli kitap dönemi başlıyor

google playGoogle Play kullanıcıları yakında sesli kitaplar için özel bir bölüm görebilir. 9to5Google sitesinde yayınlanan bir ekran görüntüsü, mağazanın kitap bölümünde sesli kitap bölümünün gelişini ilan eden bir duyuruyu gözler önüne seriyor.

Söz konusu duyuru, ilk sesli kitabını satın alacak kullanıcılar için yüzde 50 oranında bir indirimin varlığını açıklıyor. Bu duyurunun kullanıcıları hâli hazırda çeşitli sesli kitaplar barındıran Müzik kategorisinden ayrı bir alana yönlendireceği düşünülüyor. Ancak hâli hazırda bu bağlantıya tıklayanların karşısına boş bir sayfa çıkıyor.

Google Play için sesli kitap bölümünün ipucu daha önce verilmişti

Teknoloji devi, çevrimiçi mağazasına bir sesli kitap bölümünü ekleyebileceğinin işaretini daha önce vermişti. Geçtiğimiz yıl yayınlanan Google Play güncellemesi, mağazada sesli kitap desteği için hazırlıkların yapıldığını gösteren kodlar barındırıyordu. Söz konusu kategorinin hayata geçme ihtimali artık eskisine kıyasla çok daha yüksek görünüyor. Ancak yine de kesin ifadeler kullanabilmek için Google cephesinden gelecek resmi açıklamayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER