EğlenceTeknoloji

Google Play Pass abonelik servisine 37 uygulama daha eklendi

google play pass

Google Play Pass abonelik servisi, geçtiğimiz eylül ayında faaliyete geçmişti. Android cihaz sahiplerine çok sayıda ücretli uygulamaya belli bir aylık abonelik bedeli karşılığında erişme imkanı sağlayan serviste ilk etapta 350’den fazla oyun ve uygulama bulunuyordu.

Özellikle oyun tarafında Apple Arcade ile sert bir rekabete giren Google Play Pass’e 37 yeni oyun ve uygulama eklendi.

Google Play Pass’in kataloguna eklenen yeni uygulama ve oyunlar arasında öne çıkanlardan ilki Podcast Republic uygulamasının reklamsız servisi. Böylelikle kullanıcıların reklamlara takılmadan podcast ve radyo dinlemesi mümkün hâle geliyor. Dijital çizim uygulaması ArtFlow, farklı şarkıları mikslemeyi sağlayan DJ’lik aracı Cross DJ Pro ve not alma uygulaması Diaro da dikkat çeken diğer uygulamalar arasında bulunuyor.

Google Play Pass şimdilik sadece ABD’de

Servise eklenen yeni oyunların sayısı ise biraz daha fazla. Cut the Rope serisinin üç oyunu, Pinball Flipper Classic, Infinity Loop, Traffix ve Cytus II de Google Play Pass’in yeni oyunları arasında ön plana çıkıyor.

Google Play Pass’e şu an için sadece ABD’de erişilebiliyor. Servisin aylık abonelik ücreti ise 4.99 dolar. 10 gün boyunca ücretsiz olarak denenebilen Play Pass’e Android telefonlardaki Play Store uygulaması üzerinden abone olmak mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER