Teknoloji

Google Play Android uygulamasına yorumları sınıflandırma yeteneği

Google Play markası altında yeniden adlandırılan Android uygulama mağazasında yenilikler devam ediyor. Yapılan son güncellemelerle birlikte uygulamalara gelen yorumları sınıflandırma imkanına kavuşuldu. Artık her bir yorumun altına yorum sahibinin hangi cihazı kullandığı yazacak, bu sayede yorum yapan kişiye hangi cihazı kullandığına yönelik sorular sorulmayacak ve yorum bölümü biraz temizlenmiş olacak.

Güncellemeyl birlikte gelen yorumları uygulamanın son versiyonunu veya sizinle aynı telefonu kullananların yorumları ilk görünecek şekilde düzenlemek mümkün olacak. Aynı şekilde yorumlar güncelliği veya yardım derecesine göre de düzenlenebilecek. Son olarak Uygulamalarım menüsü altına da Yüklenmiş ve Tümü şeklinde iki yeni sınıf eklendi. İkinci sınıf web arayüzünde yer alan Android Uygulamalarım ekranını andırıyor ve cihazınızda bulunsun ya da bulunmasın şimdiye kadar indirdiğiniz tüm uygulamaları gösteriyor.

3.5.15 numaralı bu yeni versiyonun yayılımı başladı, ancak beklemek istemeyenler için aşağıdaki bağlantıda APK dosyası bulunuyor. Bu dosyayı telefonunuza indirin ve “Googleplay.apk” olarak yeniden adlandırın. Sonrasına çalıştırarak telefonunuzdaki mevcut mağaza uygulamasının yerini almasını sağlayın. Yalnız, bu işlemi yaparken dikkatli olmanızı ve ne yaptığınızı iyi bilmenizi öneriyoruz.

İlgili – DroidLife

İLGİLİ HABERLER