Manşetler

Google Pixel XL taslağı telefonun görünümü konusunda fikir veriyor

google pixel xlGoogle’ın bu yıl içinde iki yeni akıllı telefon çıkartmayı planladığı biliniyor. Söz konusu telefonların Pixel ve Pixel XL adını taşıması da oldukça muhtemel gözüküyor. Söz konusu cihazların tasarımının neye benzeyeceği konusunda ise ortaya somut bilgiler çıkmamıştı. Ancak internete düşen yeni bir sızıntı, bu durumu değiştiriyor.

Google Pixel XL için hazırlandığı söylenen bir tasarım taslağı, “bndki” rumuzlu bir Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı. Reddit kullanıcısı söz konusu taslak tasarımı birkaç gün önce internete sızan, bulanık bir Pixel XL fotoğrafından hareketle hazırladığını dile getirdi. Böylelikle Pixel XL’in neye benzeyeceği konusunda daha somut bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Hazırlanan taslakta telefonun siyah dikdörtgen tasarımı dışında fazla bir şey görülmese de, ekranın etrafındaki çerçevenin inceliği dikkat çekiyor.

Google Pixel XL Qualcomm Snapdragon 821 işlemciyle gelecek

Hem Pixel hem de Pixel XL’in altında HTC’nin imzası bulunacak. İki cihazın da Google’ın 4 Ekimde düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması bekleniyor. 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü 5.5 inç AMOLED ekrana sahip olacağı söylenen Pixel XL’de Qualcomm Snapdragon 821 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 32/128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. 12 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera, 3540 mAh kapasiteli pil ve USB-C girişi telefonun diğer özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER