Teknoloji

Google Pixel XE isimli bir telefon mu çıkaracak?

Google Pixel XE ismi şimdiye kadar hiç gündeme gelmemişti. Ancak internete sızan yeni fotoğraflar, hem bu ismi gündeme getiriyor hem de Google’ın gelecek planları konusunda akıllara bazı sorular getiriyor.

İnternete sızan dört fotoğrafta görülen cihazın Pixel XE olduğu iddia ediliyor. Bu iddianın sebebi ise telefonun bilgi ekranında cihaz ismini  Pixel XE olarak gösterilmesi. Fotoğraflarda cihazın sadece ekranın görülebildiğini de belirtmekte fayda var.

Bu fotoğraflar akıllı telefonda NFC desteğinin ve iki SIM kart yuvasının bulunduğunu göstermek dışında başka bir detay göstermiyor. Biraz daha dikkatli bakıldığında telefonun ekranının kenar çerçevelerinin kalın olduğu ve ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirildiği görülüyor.

Google Pixel XE ile kısa süre içinde tanışmak pek olası görünmüyor. Zira şirket Pixel 5 ve Pixel 4a adını taşıyan telefonlarını sadece birkaç ay önce duyurmuştu. Dolayısıyla Google’ın yeni bir telefon çıkarması için biraz daha beklemek gerekiyor. Bu bekleme sürecinde Pixel XE’ye dair yeni detayların duyulması da sürpriz olmayacak.

İLGİLİ HABERLER