Teknoloji

Yeni Pixel Watch sızıntısı Fitbit entegrasyonunun ipucunu veriyor

google pixel watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel Watch hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Kısa süre önce saatin çıkışının yakın olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü paylaşan ünlü duyumcu Evan Blass, şimdi de saatin kadranına ait bir görüntü yayınladı. Bu yeni görüntü, Google’ın 2019’da satın aldığı Fitbit’ten nasıl faydalanmayı planladığı konusunda ipucu veriyor.

Saatin kadranındaki ikonlardan birinin (alt orta) Fitbit logosu olması dikkat çekiyor. Bu da Google’ın sonunda Fitbit’i ekosistemine dahil etmeye hazır olduğunu gösteriyor. İnternet devi Fitbit’i satın aldığını 2019’da açıklamış, süreç 2021’de tamamlanmıştı.

Sızan görüntü, Pixel Watch’un daha önce ortaya çıkan görselleriyle çok büyük ölçüde benzerlik gösteriyor. Yuvarlatılmış ekranın kenarları ve Dijital Kurma Kolu da görselde görülenler arasında yer alıyor.

Daha önce çıkan haberlere göre, Google Pixel Watch önümüzdeki ay duyurulacak. Ancak akıllı saat hemen piyasaya çıkmayacak. Şirketin gelecek ay gerçekleştireceği I/O 2022’de Pixel Watch hakkındaki ilk bilgileri paylaşması bekleniyor. Saatin piyasaya çıkışının ise sonbaharı bulması öngörülüyor. Google’ın Pixel Watch’u Pixel 7 serisiyle birlikte satışa sunması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER