Teknoloji

Kapsamlı sızıntı Pixel Watch’un farklı kayış ve kadran seçeneklerini gözler önüne seriyor

google pixel watch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel Watch, 6 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı saatin duyurusu mayıs ayında yapılsa da, Google herhangi bir detay paylaşmamıştı. Ancak sızıntılar sayesinde saatte kullanıcıları neyin beklediği konusunda şimdiden bir fikir edinmek mümkün oluyor. Bu sızıntıların en yenisi ise bir hayli kapsamlı.

Pixel Watch’a ait görseller ve detaylar, ünlü duyumcu OnLeaks tarafından paylaşıldı. Yeni görseller, saat için en az dört farklı kayış seçeneğinin sunulacağını gösteriyor. Bu seçeneklerin her birinin farklı renklerle kullanıcıların karşısına çıkacağını da belirtmek gerekiyor.

Silikon kayışın siyah, beyaz, gri ve gümüş renkleriyle geleceği görülüyor. Örgü kayışta ise renk seçeneklerinin siyah, turuncu ve yeşil olacağı belirtiliyor. Deri kayış isteyenlere ise iki farklı tasarım sunulacak gibi görünüyor.

google pixel watchAynı sızıntıda Google Pixel Watch için hazırlanan kadran seçeneklerini görmek de mümkün. Bunlar arasında kalp atış hızının da gösterildiği bir analog kadran, sanatsal manzaralı tasarım ve saati kelimelerle gösteren bir seçenek de yer alıyor. Pixel Watch’un Fitbit entegrasyonunu gösteren ekran görüntülerinin sızdığını da belirtmekte fayda var.

google pixel watchAmazon Almanya’da görülen ancak daha sonra kaldırılan ürün sayfası ise Pixel Watch’u satın alanların Fitbit Premium imkanlarından altı ay boyunca ücret ödemeden yararlanabileceğini gösteriyor. Ürün sayfası saatin Google Home uygulamasına bağlanabileceğini, suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabileceğini ve ekranın Corning Gorilla Glass camla korunacağını gözler önüne seriyor. Exynos 9110 işlemci ve bir günlük pil ömrü de Google Pixel Watch’un özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER