Teknoloji

Google Pixel Watch sızıntısı fiyat hakkında ipucu veriyor

google pixel watch 2

Google Pixel Watch, 6 Ekim‘de Pixel 7 ve Pixel 7 Pro ile birlikte gözler önüne çıkacak. Akıllı saatle ilgili ilk resmi paylaşım geçtiğimiz mayıs ayında yapılmıştı. O dönemden bu yana akıllı saatin detaylarıyla ilgili sızıntılar da sürüyor.

Bu sızıntılardan birinde Pixel Watch’un LTE destekli modelinin ABD’de 399 dolar karşılığında satılacağı belirtilmişti. Yeni bir sızıntıda ise Pixel Watch’un Wi-Fi ve Bluetooth versiyonunun Avrupa’da 250 ila 350 avro karşılığında satılacağı söyleniyor. Bu aralık oldukça geniş olsa da, asıl fiyatın aralığın alt sınırına daha yakın olması muhtemel görünüyor. Örneğin, Galaxy Watch 5’in 40 mm versiyonu Avrupa’da 300 avro karşılığında satılıyor.

Bu sızıntıda Pixel Watch’un renk seçenekleri hakkında fikir edinmek de mümkün oluyor. Renk seçenekleri Chalk (Tebeşir), Charcoal (Kömür) ve Obsidian (Volkan Camı) adını taşıyor. Hem Charcoal hem de Obsidian siyahın tonları olduğu için aralarındaki fark da merak ediliyor.

Google Pixel Watch yuvarlak bir OLED ekranla gelecek. Samsung’un Exynos 9110 işlemcisini taşıyan akıllı saatte 1.5 veya 2 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 300 mAh pil ve tabii ki Wear OS işletim sisteminin bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER