Teknoloji

Google Pixel Tablet sadece tek bir versiyonla gelecek

google pixel tablet
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel Tablet gelişi uzun zaman alan ürünler arasında yer alıyor. Duyurusu geçtiğimiz yılın mayıs ayında yapılan tablet, hâlâ tam anlamıyla resmiyet kazanmış değil. Yeni bir sızıntı, tabletin özellikleri konusunda daha fazla fikir edinmeyi sağlıyor.

Pixel Tablet sadece tek bir versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Kısacası, en azından ilk etapta, bu tabletin Pro veya Ultra isimli versiyonları duyurulmayacak. Google’ın ilk başta bu fikri değerlendirdiği anacak daha sonrasında alt segmentte konumlanacak versiyondan vazgeçerek daha güçlü versiyonu tek seçenek olarak sunmaya karar verdiği söyleniyor.

Pixel Tablet’in kalbinde Google’ın Tensor G2 işlemcisi bulunacak. Bu işlemci Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonlarda da kullanılmıştı. Tabletin 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü ekranının ise China Star Optoelectronics tarafından üretildiği ve LCD panel taşımasının muhtemel olduğu belirtiliyor.

Google Pixel Tablet 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek

Pixel Tablet’te kullanıcılara 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunulacağı söylense de, başka yapılandırma seçeneklerinin de listede olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Parmak izi tarayıcısının ise güç butonuna entegre edilmesi öngörülüyor.

Google Pixel Tablet’i farklı açılardan gösteren yeni fotoğraflar da internete sızdı. Bu fotoğraflardan birinde Pixel Tablet, akıllı ekran olarak kullanımını kolaylaştıracak bir dock ile görülüyor. Bu aksesuarın tabletle birlikte mi yoksa ayrı mı satılacağı da belirsizliğini koruyan noktalar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER