Teknoloji

Google Pixel Tablet’in tüm özellikleri Amazon’daki ürün sayfasıyla görüldü

google pixel tablet

Google Pixel Tablet‘in kısa süre içinde tüm detaylarıyla resmiyet kazanması ve kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Ancak resmi duyurudan hemen önce tablete ait detaylar, artık erişilemeyen bir Amazon sayfası aracılığıyla ortaya çıktı.

Amazon Japonya’daki ürün sayfasına göre, Google’ın tableti 11 inç büyüklüğünde bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Tensor G2 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı tabletin özellikleri arasında yer alıyor.

2560 x 1600 piksel çözünürlüklü LCD ekranın maksimum parlaklık seviyesinin 500 nit olduğu ve tabletin 12 saat boyunca internet üzerinden video oynatabileceği görülüyor. USI 2.0 desteği de tabletin ekranının özellikleri arasında yer alıyor. Hem önde hem de arkadaki 8 megapiksel kameralar, dört hoparlör, üç mikrofon, USB-C girişi ve Wi-Fi 6 desteği de tablette kullanıcıları bekleyen diğer özellikler.

Google Pixel Tablet için ne kadar ödemek gerekecek?

Ürün sayfasında tabletin 128 GB versiyonunun fiyatı 79 bin 800 yen (11 bin 533 TL) olarak görülüyor. Daha önceki sızıntılarda tabletin Avrupa fiyatının 600 avro olacağı belirtilmişti. Pixel Tablet’in çıkış tarihi henüz belirsizliğini korusa da, ürün sayfasında teslimatların başlangıç tarihinin 20 Haziran olduğu görülüyor.

Google Pixel Tablet hakkındaki ilk detayları geçtiğimiz yıl I/O etkinliğinde paylaşmıştı. Tablette hem bir şarj istasyonu hem de hoparlör işlevi görecek bir dock ile birlikte gelecek. Böylelikle Pixel Tablet’i Amazon Echo Show gibi bir hoparlör olarak kullanmak da mümkün olacak. Tabletin dört renk seçeneğiyle geleceği de daha önce Google tarafından açıklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER