Teknoloji

Google Pixel Tablet’in fiyatı ve depolama alanı seçenekleri için yeni ipucu

google pixel tablet

Google Pixel Tablet altı aydan uzun bir süre önce Pixel 7 serisinin tanıtımında gözler önüne çıksa da, henüz satışa sunulmuş değil. Tabletle ilgili bazı önemli detaylar da hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak duyumcu Roland Quandt tarafından yapılan bir paylaşım, tabletin depolama alanı seçenekleri ve fiyatı konusunda ipucu veriyor.

Güvenilir bir duyumcu olan Quandt’ın paylaşımına göre, Pixel Tablet için 128 ve 256 GB olmak üzere iki depolama alanı seçeneği sunulacak. Tablet, “Porselen” ve “Pus” olarak adlandırılan iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Tabletin 128 GB depolama alanına sahip versiyonunun Avrupa’da 600 ila 650 avro arasında bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor. Bu fiyatların Google’ın Pixel Tablet paylaşımlarında görülen özel dock’u kapsayıp kapsamadığı ise belirsizliğini koruyor. Bu aksesuar, tableti bir tür “akıllı ekran” olarak kullanmayı mümkün hâle getiriyor.

Google Pixel Tablet’te hangi özelliklerin bulunması bekleniyor?

Google Pixel Tablet’in 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü 10.95 inç ekranla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Tensor G2 işlemci ve 18W şarj hızı da tabletin özellikleri arasında sayılıyor. Wi-Fi 6 ve ultra geniş bant destekli tabletin önünde ve arkasında 8 megapiksel Sony IMX355 kamera sensörünün bulunduğu da konuşulan bir diğer özellik. Google’ın tabletle birlikte özel bir kalem sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER