Teknoloji

Google Pixel Stand kablosuz şarj cihazının varlığı son sızıntıyla doğrulandı

google pixel stand

Google Pixel 3 serisi telefonlarını yakında tanıtacak. Etkinliğe doğru geri sayım devam ederken, etkinlikte gözler önüne çıkması muhtemel ürünlerle ilgili sızıntılar da sürüyor. Bu sızıntıların sonuncusunun merkezinde daha önce de görülen Google Pixel Stand kablosuz şarj cihazı bulunuyor.

MySmartPrice sitesi tarafından yayınlanan bir fotoğraf, Pixel Stand’i kanlı canlı görmeyi mümkün kılıyor. Fotoğrafa bakıldığında Pixel Stand’e enerjinin USB-C girişi üzerinden aktarıldığı anlaşılıyor. Cihazın altında görülen voltaj ve amper değerleri ise Pixel Stand’in 18W güç sağlayacağını gösteriyor. Bu miktarın kablosuz şarj için fazlasıyla yeterli olduğu söylenebilir.

Fotoğrafta görülen cihazın daha önce internete sızan Google Pixel Stand çizimi üzerinden yapılmış bir maket olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor. Ancak cihazın gerçek olmasını dilemek pek yanlış bir eylem olmayacaktır. USB-C desteği, hızlı şarj imkanı sağlaması ve turuncu dokunuşların olduğu tasarımıyla Pixel Stand, muhteşem bir kablosuz şarj cihazı olabileceğini düşündürüyor.

Daha önceki Google Pixel Stand sızıntılarında cihaza bazı yazılımsal özelliklerin de eklenebileceği belirtilmişti. Bildirim gösterme, Google Asistan‘a hızlı erişim gibi özelliklerle ilgili olarak son sızıntıda herhangi bir işaret bulunmuyor. Sızıntıların ve ipuçlarının doğruluğunu görmek içinse Google’ın 9 Ekim’de düzenleyeceği etkinlikte beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER