Manşetler

Google Pixel mavi renk seçeneğiyle geliyor

google pixel maviGoogle’ın yeni akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL, Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak etkinlikle resmiyet kazanacak. Ancak güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılar sayesinde telefonlara dair pek çok detay gün yüzüne çıkmış durumda. Bu sızıntıların sonuncusu Amerikan mobil operatörü Verizon’dan geldi.

Google Pixel mavi renk seçeneğiyle Verizon’ın kurumsal satış sayfasında boy gösterdi. Sonrasında söz konusu bağlantı kaldırılsa da, Verizon’ın Google’ın yeni telefonlarını satacağı ve Pixel ile Pixel XL’in renk seçenekleri arasında mavinin de bulunduğu doğrulanmış oldu. Verizon’ın sayfasında dikkat çeken bir diğer unsur ise Google Magic isimli özellik. Ne var ki, şu an için söz konusu özelliğe dair bir ipucu bulunmuyor.

google-pixel-mavi-041116-2Google Pixel mavi rengiyle cazibesini artırabilir

Daha öncesinde internete sızan fotoğraflarda Pixel ve Pixel XL, gümüş/beyaz renkli versiyonlarıyla görülmüşlerdi. Resmi duyuruya saatler kala mavi seçeneğin de gün yüzüne çıkması, telefonun tasarımına karşılaştırmalı bir bakış atmayı sağlıyor. Mavi renkli Pixel modellerinde de cihazın ön yüzeyinde beyaz kullanılıyor. Kenarlar ve arka paneldeki canlı mavi tonu ise ilk bakışta göze fazlasıyla hoş geliyor. Akıllı telefonların mavi ve beyaz dışında siyah renkli versiyonlarının olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER