Teknoloji

Google Pixel telefonlarının fiyatında büyük indirime gitti

google pixel orijinal
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google pixelGoogle Pixel telefonlarını geçtiğimiz yılın son çeyreğinde duyurmuş ve piyasaya sürmüştü. Aradan geçen zamana rağmen, akıllı telefon pazarının parlayan yıldızı olmayı sürdüren Pixel ve Pixel, ABD’de eskisinden daha uygun fiyatlarla satılacak.

Yapılan indirimle birlikte 5 inç ekranlı Pixel’in 32 GB versiyonunun ABD’deki fiyatı 649 dolardan 524 dolara indi. Pixel XL’in baz versiyonunun fiyat etiketinde ise 769 dolar yerine 569 dolar yazacak. Google normalde 79 dolar karşılığında sattığı Daydream VR sanal gerçeklik başlığını da Pixel ve Pixel XL alanlara ücretsiz olarak armağan edecek. İnternet devi yaptığı indirimlerle 300 dolar tasarruf etme imkanı veriyor.

Pixel ve Pixel XL, tasarım bakımından 2017 model Galaxy S8 ve LG G6 gibi telefonlara kıyasla biraz sade kalıyor. Ancak Pixel serisi hâlâ pazardaki en iyi kameralardan birine sahip. Saf Android deneyimi ve Google’ın yazılım güncellemeleri için bekletmeme sözü Pixel serisi telefonları cazip kılan unsurlar arasında bulunuyor.

Google Pixel indirimi Pixel 2’nin gelişinin yaklaştığını gösteriyor

Akıllı telefonlarda Qualcomm Snapdragon 821 işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Google’ın ilk Pixel telefonlarının fiyatını aşağıya çekmesi, Pixel 2’nin çıkışının yaklaştığını ve şirketin stoklarında yer açmayı istediğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER