Teknoloji

Google Pixel Fold ve Pixel 7a birlikte tanıtılacak; aynı anda piyasaya çıkmayacak

google pixel fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel Fold adıyla anılan ilk katlanabilir telefonu için hazırlıklarda sona yaklaşmış gibi görünüyor. Şirketin bu telefonu 10 Mayıs’taki I/O 2023 etkinliğinde Pixel 7a modeliyle birlikte tanıtması bekleniyor. Yeni bir sızıntı, bu telefonların çıkış takvimine ışık tutuyor.

Pixel Fold ve Pixel 7a birlikte tanıtılacak ancak aynı anda piyasaya çıkmayacak. Pixel 7a, 10 Mayıs’taki tanıtımdan hemen sonra 11 Mayıs’ta satışa sunulacak. 499 dolar karşılığında satılacak olan telefonun Mercan renk seçeneği sadece Google Store’da mevcut olacak.

Pixel 7a’yı Pixel 6a’ya kıyasla daha yüksek bir fiyattan satacak olan Google’ın Pixel 6a’nın satışlarına da devam edeceği söyleniyor. Ancak bunun şu an için bir spekülasyondan ibaret olduğunu belirtmekte fayda var.

pixel 7a

Pixel 7a’da 64 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera, Tensor G2 işlemci, 90 Hz ekran ve kablosuz şarj desteği gibi özelliklerin bulunacağına dair söylentiler bir süredir gündemde.

Google Pixel Fold haziran ayının sonunda kullanıcılarla buluşacak

Katlanabilir ekranlı Google Pixel Fold’un fiyat etiketinde ise 1799 dolar yazacağı söyleniyor. Telefon için ön sipariş dönemi önce 10 Mayıs’ta Google Store’da başlayacak. 31 Mayıs itibarıyla da operatörler üzerinden ön sipariş vermek mümkün olacak. Teslimatlar ise 27 Haziran itibarıyla başlayacak.

İLGİLİ HABERLER