Teknoloji

Google Pixel Fold olduğu iddia edilen cihaz New York metrosunda görüldü

google pixel fold

Henüz piyasaya çıkmamış cihazların bir toplu taşıma aracında görülmesi ve fotoğraflarının çekilmesi alışılmadık bir durum değil. Bu senaryo şimdi de katlanabilir Google Pixel Fold için tekrarlanıyor. New York metrosunda görülen ve Pixel Fold olduğu söylenen cihazın fotoğrafları Reddit’te paylaşıldı.

Reddit’te yapılan paylaşımda telefonun bir Google çalışanın elinde olduğu belirtildi. Fotoğraflara biraz dikkatli bakıldığında telefonun kapak ekranı ve etrafındaki siyah çerçeveler fark ediliyor. Paylaşılan fotoğraflardan sadece biri net göründüğü için kesin bir çıkarımda bulunmak kolay olmuyor.

En yeni söylentilere göre, Pixel Fold Oppo’nun en yeni katlanabilir telefonu Find N2’ye benzer bir tasarıma sahip olacak. Bu telefonda kompakt bir kapak ekran ve büyük bir katlanabilir ekran bulunuyor.

Google Pixel Fold için çarklar üçüncü çeyrekte dönmeye başlayacak

Pixel Fold’un 7.57 inç katlanabilir ekran ve 5.78 inç kapak ekranına sahip olması bekleniyor. Bu ekranların Samsung Display tarafından üretileceği belirtiliyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4700 mAh kapasiteli pilin vereceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Google Pixel Fold üretimi için çarkların 2023’ün üçüncü çeyreği itibarıyla dönmeye başlaması bekleniyor. Katlanabilir telefonun 1800 dolar karşılığında satılacağı söyleniyor. Pixel Fold hakkındaki ilk bilgilerin 10 Mayıs’ta I/O etkinliğinde paylaşılabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER