Teknoloji

Google Pixel deneyimini kullanıcılardan gelen fikirlerle geliştirecek

google pixel 2

google pixelGoogle Pixel telefonlarının yazılımından, ayarlarından ve cihaz konfigürasyonundan sorumlu olan ekip, kullanıcıların şikayetlerini ve geri bildirimlerini almak için Reddit’te bir konu başlığı oluşturdu. Özellikle günlük kullanım sırasında karşılaşılan sorunları duymak isteyen ekip, Bluetooth ses ayarlarından Google Home entegrasyonuna kadar uzanan pek çok konuda geri bildirim aldı.

Google ekibi Reddit başlığında ilk olarak hâli hazırda duyuracak bir özelliğin veya ürünün bulunmadığının altını çizdi. Ekip, gelecekteki Pixel cihazlarında daha iyi bir deneyim sunmak için böyle bir yöntemin tercih edildiğini vurguladı. Hâlâ aktif olan başlığa yeni yorumlar ve geri bildirimler gelmeye devam ederken, ekip katkı sağlayan kullanıcılardan yaşadıkları sorun ve bağlamına ilişkin detaylı bilgi vermelerini istiyor.

Kullanıcılar tarafından sunulan bazı öneriler ise kulağa oldukça dikkat çekici geliyor. Google Home ile aynı kablosuz ağa bağlanan Pixel telefonların “Hey Google” komutuna aldırış etmemesi, Reddit kullanıcıları tarafından en çok beğenilen öneriler arasında yer alıyor. Bilinen kablosuz ağlara bağlanmayı aktif hâle getirecek ya da devredışı bırakacak bir butonun arayüze eklenmesi de dikkat çeken çözümler arasında bulunuyor.

Google Pixel telefonlarının yeni modellerinde bu önerilerin ne kadarını uygulayacak bilinmese de, şirketin kullanıcı fikirlerini duymak istemesinin güzel bir hamle olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER