Teknoloji

Google Pixel Buds A-Series kulaklık yanlışlıkla erken duyuruldu

google pixel buds a-series

Google, yeni ürünlerinden birinin duyurusunda biraz erken davranmış gibi görünüyor. 9to5Google sitesinin haberine göre; Android’in resmi Twitter hesabı, Google Pixel Buds A-Series kablosuz kulaklığın fotoğrafını paylaştı ve kulaklığın piyasaya çıktığını belirtti. Söz konusu paylaşım daha sonrasında silindi.

Paylaşımın silinmesinin nedeni, Google’ın Pixel Buds A-Series’in tahmin edilebileceği üzere henüz resmiyet kazanmamış olması. Kaliteli ses ve hızlı Bluetooth eşleştirmesi de paylaşımda öne çıkarılan noktalar arasında bulunuyor.

Google’ın I/O 2021 etkinliği 18 Mayıs’ta başlayacak. Ancak Pixel Buds A-Series tweet’inin erken paylaşılması, kulaklığın I/O 2021’den önce duyurulabileceği anlamına geliyor. Bu öngörünün doğru olup olmadığını görmek için iki hafta daha sabretmek gerekiyor.

Google Pixel Buds A-Series hakkındaki ilk işaretler şirketin müşterilerine gönderdiği bir e-postada görülmüştü. 2020 model Pixel Buds’a bir hayli benzeyen kulaklıkta maliyeti aşağıya çekmek için nelerden taviz verildiği şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER