Teknoloji

Google Pixel Buds ailesi için yeni bir üye hazırlıyor

google pixel buds a

Google’ın mevcut kablosuz kulaklıklarına kıyasla daha uygun fiyatlı yeni bir seçenek üstünde çalıştığı söyleniyor. Bu kulaklığın Google Pixel Buds A adını taşıyacağı, beyaz ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceği iddia ediliyor.

9to5Google sitesinin haberine göre; Pixel Buds A, belli özellikleriyle seleflerinden biri olarak gösterilen Pixel Buds 2’den ayrılacak. Kulaklık topuzunun ve taşıma kutusunun tasarımında değişiklik beklenmese de, renk paletinin değişeceği söyleniyor.

Örneğin, beyaz modelde kontrast oluşturulan siyah unsurlar çıkarılacak ve kullanıcılar bembeyaz bir kulaklık görecek. Yeşil modelde ise Pixel Buds 2’de kullanılan nane yeşili tonunun yerine çam yeşili tonu kullanılacak.

9to5Google’ın haberine göre, Pixel Buds A’nın renk seçenekleri Pixel 5a’nın renk seçenekleriyle örtüşecek. Google daha önce Pixel Buds ve Pixel 4 arasında benzer bir eşleştirme yapmıştı.

Pixel Buds A’nın da selefleriyle aynı kontrol seçeneklerine sahip olacağı da haberde belirtilenler arasında yer alıyor. Google Pixel Buds A hakkında bilinenler şu an için sınırlı olsa da, önümüdeki dönemde yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER