Teknoloji

Google Pixel Buds A için bir sızıntı daha

google pixel buds a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google yeni Pixel telefonlarını gizli tutma konusunda pek başarılı bir iş çıkarmıyor. Pixel 3a’dan Pixel 5’e kadar olan dönemde pek çok telefon, resmi tanıtım öncesinde detaylı biçimde internete sızmıştı. Google bu sefer de Nest ile ilgili bir e-postada Pixel Buds A adını taşıması beklenen yeni kulaklığının varlığını doğruladı.

Hâlihazırda Pixel Buds’ın ikinci nesli piyasaya çıkmış olsa da, kablosuz kulaklığa dair farklı tepkiler söz konusu. Pixel Buds’ın Asistan ve Çeviri gibi diğer Google ürünleriyle olan entegrasyonu takdir edilse de, ses kalitesi ve pil ömrü gibi konulardaki performansı eleştirilmişti.

Pixel Buds A ile bu durumun değişebileceği söyleniyor. “A” harfini kullandığı telefonları daha uygun fiyatla çıkaran Google’ın bu yaklaşımı Pixel Buds A için de sürdürmesi muhtemel görünüyor. Google’ın Nest e-posta listesine gönderdiği e-posta, kulaklığın özellikleri konusunda detay vermiyor. Ancak en azından yeni Pixel Buds’ın neye benzeyeceği konusunda fikir edinmek mümkün oluyor.

Pixel Buds A, görsel açıdan seleflerinden farksız gibi görünüyor. Ayırt etmeyi sağlayacak tek faktör ise kulaklık kutusunun iç renginin de kulaklığın rengiyle aynı olması. Daha önce çıkan Pixel Buds’larda şarj kutusunun içi siyahtı. Buna ek olarak, kulaklığın da çift renk yerine tek renkte olması dikkat çekiyor. Sızıntıda Pixel Buds A koyu yeşil renk seçeneğiyle görülüyor.

Google’ın yıl sonunda ses teknolojileri üzerine çalışan Dysonics isimli şirketi satın aldığı kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bu satın alma sayesinde şirketin kulaklıklarında uzamsal ses desteği sunabileceği de belirtilmişti. Google Pixel Buds A uygun fiyatlı bir kulaklık olacağı için söz konusu desteğin bu kulaklıktaki varlığı hakkında biraz temkinli konuşmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER