Teknoloji

Tanıtım tarihi yaklaşan Google Pixel 8’le ilgili sızıntıların ardı kesilmiyor

google pixel 8

Google Pixel 8 serisi 4 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona doğru yaklaşılırken, seriyle ilgili sızıntılar da sürüyor. Bunların en yenisinde Pixel 8’in kutusu hem önden hem de arkadan görülüyor. Ön tarafta yer alan telefon görseli, daha önceki tasarım sızıntılarını doğruluyor.

Pixel 8’in arkasında iki kamera bulunuyor. Şerit halindeki kamera modülüne yan yana yerleştirilen bu iki kameraya LED flaş eşlik ediyor. Pixel 8 Pro’da ise üç arka kameranın kullanıcıları karşılamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kutunun arka tarafına bakıldığında ise Pixel 8’in kısa özellik listesi görülüyor. 5G Sub-6 bağlantısı, 6.2 inç ekran ve 128 GB depolama alanı gibi özellikleri burada görmek mümkün oluyor. “Hazel” (Ela) renk seçeneğine ait kutudan şarj kablosu ve Quick Switch adaptörü de çıkıyor. Pixel 8’in “G9BQD” model kodu da yine kutuda verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Google Pixel 8 serisi hakkında pek çok detay biliniyor

Google Pixel 8’in kutusu her şeyi göstermiyor. Ancak Pixel 8 ve Pixel 8 Pro hakkındaki sızıntılar uzun süredir devam ettiği için telefonlara dair pek çok detay da biliniyor. Dolayısıyla 4 Ekim’deki tanıtım etkinliğinde pek fazla sürprizin olmayacağı söylenebilir

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER