Teknoloji

Google Pixel 8 şimdi de kutu açma videosunda görüldü

google pixel 8

Google Pixel 8 serisi bu hafta içinde resmen gözler önüne çıkacak. Ancak serinin üyeleri hakkında hemen hemen her detay şu anda biliniyor. Seriyle ilgili sızıntıların en yenisi ise diğerlerinden biraz daha farklı. Pixel 8’e ait kutu açma videosu, YouTube’da paylaşıldı.

PBK Reviews isimli YouTube kanalı tarafından paylaşılan videoda, Hazel (Ela) renkli Pixel 8 kutusundan çıkarılıyor. Bu video, telefonun kutu içeriğini doğruluyor. Pixel 8’in kutusundan veri transferi için Quick Switch adaptörü ve USB-C’den USB-C’ye kablo çıkıyor. Şarj adaptörü, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, kutunun üyeleri arasında yer almıyor.

Telefonun kutusu 128 GB depolama alanı, 6.2 inç ekran, ekran içi parmak izi sensörü, SIM tepsisinin varlığı gibi bazı özellikleri de doğruluyor. Videoda telefonun parlak cam arka paneline ve kalın bir çubuk hâlindeki kamera modülünü de görmek mümkün oluyor.

Google Pixel 8 serisi 4 Ekim’de resmiyet kazanacak

Google Pixel 8 serisi 4 Ekim’de Pixel Watch 2 ve yeni Pixel Buds kulaklık ile birlikte resmiyet kazanacak. Pixel 8 serisinin üyelerinin Tensor G3 işlemci, daha parlak ekranlar, ses silme teknolojisi, grup fotoğraflarında yüz ifadesi düzenleme gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı biliniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER