Teknoloji

Google Pixel 8 reklamı kolay değişime ve yapay zekâ yeteneklerine odaklanıyor

google pixel 8

Google Pixel 8 serisi hakkındaki sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntılara son olarak seri için hazırlanan bir reklam eklendi. Söz konusu reklam, kullanıcılara neden Google Pixel 8 serisi bir telefona geçmeleri gerektiğini ve bu geçişin düşünülenden daha zahmetsiz olacağını anlatıyor. Google bir süredir Pixel telefonlara geçişle ilgili tanıtımlara ağırlık vermişti. Yeni sızan reklam, internet devinin bu konuya biraz daha yoğunlaştığını gösteriyor.

Reklam, gerçek telefon değiştirme süreciyle başlıyor ve Pixel’in uygulamalarınızı, kişilerinizi, müziğinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı ve SMS, iMessage veya WhatsApp olsun mesajlarınızı aktarabildiğini vurguluyor.

Bir sonraki odak noktası, Pixel’in masaya getirdiği özellikler oluyor. Google’ın özellikle yapay zekâ yeteneklerine odaklandığı göze çarpıyor. Fotoğraflardaki yüzleri değiştirmek için yapay zekâyı kullanan, biraz tartışmalı özellik olan “En İyi Çekim”e Pixel 8 serisiyle birlikte yeni bir bakış geliyor. Önceki sızıntılar bu özellik hakkında biraz “tartışmalı” düşünceler yaratmıştı. Yine de, en doğru yargı için telefonların piyasaya çıkmasını beklemek gerekiyor.

Reklamda bahsedilen bir diğer özellik olan Magic Eraser’ın eski telefonla çekilen fotoğraflar için de kullanılabileceği belirtiliyor. Real Tone, Çağrı Ekranı, Google’ın diğer uygulamaları ile Pixel Watch ve Buds gibi ürünler de reklamda yer buluyor.

Google Pixel 8 Pro reklamında kamera özellikleri ön planda

Yine aynı kaynak tarafından paylaşılan iki reklam ise Pixel 8 Pro ve Pixel 8’e ayrı ayrı odaklanıyor. Pixel 8 Pro reklamında video iyileştirme, videolar için gece görüşü, ses silme, En İyi Çekim ve profesyonel kontroller gibi kamera özelliklerine odaklanıyor. Daha geniş kapsamlı olan Pixel 8 reklamında ise kamera özelliklerine ek olarak Güvenlik Kontrolü de anlatılıyor.

İLGİLİ HABERLER