Teknoloji

Google Pixel 7a’nın tasarımı ve özellikleri yeni sızıntıyla görüldü

google pixel 7a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 6a‘yı geçtiğimiz yılın mayıs ayında tanıtmıştı. Şirketin bu telefonun takipçisini de bu yılın mayıs ayında gözler önüne çıkarması bekleniyor. Google Pixel 7a hakkındaki pek çok detay da sızıntılar sayesinde görülmüştü. Bu sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor.

Pixel 7a’ya ait olduğu söylenen fotoğraflar, cihaza ait teknik özelliklerle birlikte internete sızdı. Akıllı telefonun 6.1 inç büyüklüğünde 90 Hz 1080p OLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Google Tensor G2 işlemci ve UFS 3.1 depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX787 sensörün üstlenmesi bekleniyor. Bu kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı sensörün eşlik edeceği söyleniyor. Ana kameranın Pixel 6a’da bulunan 12.2 megapiksel ana kameraya kıyasla önemli bir sıçrama sağlayacağı söylenebilir.

Google Pixel 7a kablosuz şarj desteğiyle gelecek

Google Pixel 7a’nın 5W kablosuz şarj desteğine sahip olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. İyi bir ultra geniş açılı kamera, güçlü bir işlemci ve kablosuz şarj gibi özellikler sayesinde Pixel 7a’nın orta segmentte önemli bir seçenek olacağı söylenebilir ancak bunun için fiyatı da görmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER