Teknoloji

Google Pixel 7 serisinin üyeleri için yeni ekran iddiası

google pixel 7
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro geçtiğimiz sonbaharda tanıtılmıştı. Gözler şimdi Pixel 6a’ya çevrilse de, internet devinin yılın sonlarına doğru tanıtacağı telefonlarla ilgili haberler de etrafta dolaşıyor. Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro hakkındaki en yeni iddianın merkezinde telefonların ekranı bulunuyor.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları CEO’su Ross Young’ın paylaşımına göre, Pixel 6’da 6.4 inç olan ekran büyüklüğü Pixel 7’de 6.3 inçe inecek. Pixel 7 Pro ise selefi Pixel 6 Pro gibi 6.7 inç bir ekranla gelecek.

Young, panel sevkiyatlarının mayıs ayında başlayacağını belirtti. Pixel 6 modellerinde ekran sevkiyatları haziran ayında başlamıştı. Buna ek olarak, Pixel 7 Pro’nun 120 Hz LTPO paneli koruması da öngörülenler arasında yer alıyor.

Ekrandaki bu değişiklik, Pixel 7’nin Pixel 6’ya kıyasla çok az daha küçük olabileceği anlamına geliyor. Daha önce ortaya çıkan görseller, Pixel 7 serisinin tasarımının Pixel 6’dan pek de farklı olmayacağını göstermişti.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modellerinde Google’ın ikinci nesil Tensor işlemcisinin bulunması bekleniyor. Exynos Modem 5300 de işlemcinin parçaları arasında sayılıyor. Telefonlarla ilgili sızıntılara önümüzdeki dönemde yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER